*** Водещите вечерни новини на 24 юни ***   Лидерът на Възраждане“

...
*** Водещите вечерни новини на 24 юни ***
 
Лидерът на Възраждане“
Коментари Харесай

Водещите новини! Таксиметров шофьор заема депутатското място на Гунчева. Еди Рама: Спокойно, приятели: вдигнете ВЕТОТО или свикнете с мен!

*** Водещите вечерни вести на 24 юни ***

 

Лидерът на „ Възраждане “ в Пловдив Емил Янков ще замести депутатът Елена Гунчева, която нощес разгласи в обществените мрежи, че напуща партията и Народното събрание.

Той е икономист по обучение, а по специалност – таксиметров водач. „ Обикновен човек със напълно естествена специалност. От дълги години съм във „ Възраждане “ “.

***

***

„ О! Българското министерство на външните работи има проблем с метода, по който приказвам! Има за какво. Аз също имам проблем с метода, по който България желае да реши двустранни проблеми като употребява процеса на разширение като средство да държи за заложници две страни от НАТО! Спокойно, другари: вдигнете ВЕТОТО или свикнете с мен! ", написа Рама.

***

„ Днес българският парламент взе историческо решение, което дава зелена светлина на френското предложение за присъединение на Северна Македония в Европейския съюз “, написа министър-председателят в оставка Кирил Петков в обществената мрежа Facebook.

***

„ Дори не ме попитаха какво ми е. Никой не ми се обади. Трябваше сама да се свалям по стълбите в Народното събрание, когато отидох да гласоподавам оставката на Никола Минчев. Най-накрая една жена от ГЕРБ, на която не й зная името, ми оказа помощ да сляза по стълбите. Сега даже не мога да пътувам. Но извинявайте, да гласоподавам и с Делян Пеевски ", показва тя.

„ Очаквах Костадинов да прояви повече разсъдък. В началото почти слушаше хората, показваше почитание. Но като влезе в Народното събрание задълбочи проблемите. Помисли се за идол. Нещо като Борисов “.

***

Според него, даже и от „ Възраждане “ осъзнават, че това е единственият метод да се защитят правата на българите в Северна Македония.

Петков се обърна и към Слави Трифонов и Тошко Йорданов:

„ Ако техният министър също го поддържа и тя се хвали за положителния резултат, разбираме, че цялата друга реторика е била политическа дъвка, която се е употребила по най-грешния метод “.

***

Колко богат е в действителност Владимир Путин? Един непубличен домейн от Русия провокира редица забавни въпроси, тъй като става дума за яхти, дворци, банкови сметки и имущества на доста от доверениците на Путин. Германски проверяващи публицисти от общественоправните медии WDR и NDR изследваха този въпрос.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР